Ние прифаќаме OEM нарачка од клиенти на големо или дистрибутер кои имаат барања за иновативни и модерни стилови на дизајн.

Нашите трепки за очи се прилагодливи на различни пазари ширум светот.

Не ги наведовме сите наши производи овде, за повеќе дизајн со цена и спецификација во детали или ако имате какви било прашања за нашите производи,

секогаш можете да контактирате со нас преку е-пошта или телефон.Нашите првокласни производи и одличната услуга гарантираат задоволство и признание на клиентите.